Top
Shalimar Logo
Omtaler
review logo
Sunndag og Sønndag besoker Oslo 5

Konghellegaten er en sidegate tiltrondheimseien ved Rosenhoff ovenfor  Carl Berner. Her finnes utrolig nok en håndfull spisesteder . En av dem er en  perle med fem stjerners kjøkkenry fra to Osloaviser. Vi snakker om shamlimar med ekte pakistansk mat.

Muskken er avdempet, men i stil med interioret. Man føler seg hensatt til Østen, hvor roen og harmonien er satt i høysetet . En vestlig antrukket  hovmester, som viste seg å være innehaveren, kommer oss smilende i møte. Vi tar sjansen og hilser med asselam valeikum og får Valeikum Asselam  tilbake. Restengikk på skinner. Men dette var som på Orientekspressn og langt fra standarden på nåværende norske skinnekjøretoy. For første og eneste gang tar vi fram terningen og gir sekser etter sekser  for interiør , atmosfære, service etc., etc.

(...)

Kyllingen var også på topp. Gudene må vite navnet på leverandøren,som betviles å være prior dagligvarestandard.Begge rettene hadde ulike sauser som tilbehor som gav smaksløkene et kulinarisk mangfold.jeg vilsterkt anbefale styrke medium nedover, og fraråde enhver å spille tøff med hottere valg.

(..)

Et siste tips. Gjør som engelskmennene, og "Wash your hands". lkke fordi man nødvendigvis er skitten eller blir det i løpet av måltidet, men fordi toalettene on man i det hele tatt tør å nevne noe slikt i forbindelse med et maldit, rett og slett er praktfulle. Man får nærmest lyst til a nyte kaffen der inne. Kanskje Kjell Inge Røkke burde tatt en tur før han åpner hyttepalasset på Oppdal.

review
review
review
review
review
review
review
Tlf: 22 37 47 68         Mandag-Lørdag 15.00-23.00,         Søndag 14.00-22.00
Contact Us Home